Workshops van Jet


Landelijke workshops het gehele jaar door

Jet's Engelse taal- en cultuurworkshops helpen u om snel en kosteneffectief nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. In lengte variëren mijn workshops van één tot twee dagen en ze concentreren zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en (zakelijke) cultuur. In korte tijd verwerft u nieuwe inzichten en krijgt u tips en tricks die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Handig en doelgericht!

U kunt zich op ieder gewenst moment inschrijven voor een workshop, op een vestiging naar keuze, de workshop start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van vier. Om effectief, interactief en doelgericht te kunnen werken ligt het maximum aantal deelnemers op acht tot tien. 
Incompany workshop

De workshops worden ook incompany aangeboden

Alle genoemde workshops organiseer ik ook als incompany workshops. Informeert u gerust naar de mogelijkheden als u minimaal vier medewerkers uit uw bedrijf een van de workshops wilt laten volgen. In een incompany situatie kiest u zelf de plaats en tijd. Zo kan de incompany workshop bij u op locatie gegeven worden, of kunt u een dichtstbijzijnde vestiging kiezen als locatie voor de workshop.

 

Behoefte aan een workshop op maat?

Uiteraard kan ik  ook een workshop programma opstellen dat volledig op maat gemaakt is voor de wensen en behoeften van uw organisatie.
Voorbeelden van mogelijke onderwerpen zijn:

_ Interculturele communicatie Nederlands en Engels

– Engelse schrijfvaardigheid & spelling

– Engels voor verkooppersoneel

– Train de vertaler
-  Cultuur in projectmanagement

– Zakendoen in de UK

– Zakendoen in de VS

– Engels voor receptiemedewerkers in een hotel of ziekenhuis.

– Legal English
- Technisch English

 

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor workshops met verschillende onderwerpen voor uiteenlopende doelgroepen.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de inhoud van een workshop? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Dit kan via het telefoonnummer (06) 46 92 65 41 of mail naar jet.waanders@engelsmetjet.nlBedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541