Particuliere trainingen Engels

Brons programma

Wilt u het Engels onder de knie krijgen, maar houdt u niet van taallessen in groepsverband?
Heeft u op korte termijn een specifieke taak waar u zich op wilt voorbereiden? Bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek in het Engels? Een vakantiereis? Een presentatie?
Misschien zijn privélessen van een (near) native speaker dan iets voor u? U boekt snelle vooruitgang!

Zilver programma

Het uitgangspunt van elke cursus is dat je met de kennis die je al hebt, en dat is vaak meer dan je denkt, aan de slag gaat. Het kan zijn dat je op school al wat Engels voor halfgevorderden gehad hebt, alleen is dat allemaal weggezakt. Tijdens de cursus proberen we die kennis weer terug te halen door het actief te gaan toepassen. Vaak is het zo dat je woordenschat groter is dan je zelf denkt.

Goud programma

Een Engelse communicatie training speciaal voor jou gemaakt. Wanneer je kiest voor het programma Goud heb je al een redelijke kennis van de Engelse taal. Je beschikt over een ruime woordenschat en wil dit eigenlijk nog verder ontwikkelen. Het Goud Programma van Engels met Jet wordt gecombineerd met het afronden van een Cambridge Examen Advanced!

Groepslessen Engels

Het uitgangspunt van elke cursus is dat je met de kennis die je al hebt, en dat is vaak meer dan je denkt, aan de slag gaat. Veel van het reeds geleerde is vaak weggezakt en wordt met een groepstraining van Engels met Jet weer opnieuw geactiveerd door het Engels actief te gaan toepassen. Vaak is het zo dat je woordenschat groter is dan je zelf denkt.

Engelse Les in Deventer en omstreken

CRKBO instelling

Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.