Zakelijke trainingen online


Waarom Engels met Jet?

- Levenslang toegang tot online modules

- Wekelijks 1 op 1 coaching

- Veel persoonlijke aandacht

- Continue update van lesmateriaal

- Multimediale opdrachten

- Online inspreken met feedback


Blended learning: een mix van face-to-face en online leren

Blended learning is een trainingsvorm waarbij face-to-facesessies met Jet worden gecombineerd met online leren in de online leeromgeving van Jet.

General Business

De online cursus zakelijk Engels helpt u om effectiever en met meer zelfvertrouwen te communiceren in een internationale, zakelijke omgeving. Of u nu aandacht wilt besteden aan formele Engelse e-mails schrijven, presenteren of u wilt richten op netwerken in het Engels; mijn online training is aangepast op uw wensen. Branche gerelateerd, functie omvattend en verschillende leerstijlen worden daarin meegenomen. Zo is uw training online en praktijkgericht!

face-to-face ondersteuning

Legal English

De online cursus juridisch Engels biedt een gespecialiseerd programma dat volledig gericht is op terminologieen binnen het juridisch werkgebied. Met oefeningen die gebaseerd zijn op uw eigen werkveld, leert u het juridisch Engels zo veel mogelijk in de praktijk te brengen. In een korte periode zult u op deze efficiente manier uw juridische Engele taalvaardigheden vergroten en meer vertrouwen ontwikkelen op het gebied van communicatie met clienten. 

 

 

face-to-face ondersteuning

Financial English

Als er één taal internationaler is dan Engels, dan is het wel de taal van geld. Of u nu werkt als boekhouder voor een klein bedrijf of samenwerkt met Europese regelgevende instanties, financieel Engels is ongetwijfeld een onderdeel van uw werk. De cursus financieel Engels is ingericht aan de hand van financiele functies en leerdoelen. Zo zult u accuraat en met meer zelfvertrouwen in het Engelse communiceren.

 

 

 

face-to-face ondersteuningBusiness Logistics

English for logistics and transport kunt u het beste volgen wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld: shipping - services- transport - planning - storage - logistic finances en documentation. De trainingen zijn online op maat gemaakt en afgestemd op het vakgebied met de verschillende leerdoelen. Ik heb veel ervaring in het geven van dit soort trainingen en heb daardoor de online cursus branche specifiek kunnen maken.

 

face-to-face ondersteuning

Sales & Marketing

Op basis van een goed doordacht verkoopplan zorgt een Sales Manager ervoor dat de verkoopdoelstellingen per periode, regio, klant, verkoper en distirbuteur gerealseerd worden. Hij signaleert verkoopkansen en formuleert vervolgens een strategie om deze kansen om te zetten in omzet. Wil jij aan de slag in een (leidinggevende) internationale salesfunctie? Dan is dit jouw online Engelse opleiding!

 

 

face-to-face ondersteuning

Administrative

Deze online training start met algemeen Business English waarna wordt kennis gemaakt met handelingen en begrippen die horen binnen de administratieve organisatie. Aan de hand van verschillende casussen wordt geleerd welke Engelse begrippen passend zijn en wordt in detail bekeken hoe je vandaag de dag met internationaal administratief werk om moet gaan.

 

 

 

face-to-face ondersteuningBedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Rijsterborgherweg 24 
Deventer - The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541