Module corporate communicationWaarom Corporate Business communication?

Als het middelbare school Engels niet meer voldoet en u moet u staande houden in het bedrijfsleven, dan kan een cursus Corporate Business English daar goed bij helpen. In 8 weken tijd werkt u naar een hoog level Engels. waarbij u de kneepjes van Corporate Business English onder de knie krijgt. Deze online module helpt u met de belangrijkste  principes van het Zakelijk Engels. 

Persoonlijke begeleiding.

Tijdens deze module kunt u wekelijks met mij een uur online afspreken om zo live begeleiding te krijgen bij de training. Deze persoonlijke begeleiding zit volledig bij de cursus inbegrepen en is mogelijk via Skype of bij u op kantoor. Aan het einde van elke week plant u zelf  een Skype afspraak in met mij om uitleg te krijgen over de modules, de voortgang te bespreken en eventuele vragen en onduidelijkheden door te nemen.  

Persoonlijke toegangscode.

Na betaling van het studiegeld krijgt u een persoonlijke toegangscode om op het online leerpad in te loggen. Deze code is persoonlijk en vertrouwelijk. U vindt in de online studieomgeving tevens een agenda, waarop u een afspraak kan plannen voor een Skype gesprek.  Eventueel huiswerk dat u nagekeken wilt hebben kan via deze module ook naar mij worden gestuurd. 

Certificaat

Aan het einde van de 8 weken wordt er een examen online gezet waar u aan kan deelnemen. Bij voldoende resultaat, een 6 of hoger, bent u geslaagd en ontvangt u een certificaat voor beheersing van het " Corporate Business Communication".

 

Onderdelen in cursus

  • Schrijven in het Engels?- een vak apart !
  • E-mail en brieven
  • Advertorials
  • Persberichten
  • Bedrijfsbladen
  • Folders en Brochures
  • Jaarverslag
  • Nieuwe media

Corporate Business Communication

Een zeer praktische online training voor een perfecte beheersing van de Engelse taal.

€ 595,00


Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541