Modules Core Business
Waarom Core Business English?

Als het middelbare school Engels niet meer voldoet en u moet u staande houden in het bedrijfsleven, dan kan een cursus Core Business English daar goed bij helpen. In 8 weken tijd werkt u naar een hoog level Engels. waarbij u de kneepjes van Core Business English onder de knie krijgt. Deze online module helpt u met de belangrijkste basis principes van het Zakelijk Engels. 

Persoonlijke begeleiding.

Tijdens deze module kunt u wekelijks met mij een uur online afspreken om zo live begeleiding te krijgen bij de training. Deze persoonlijke begeleiding zit volledig bij de cursus inbegrepen en is mogelijk via Skype of bij u op kantoor. Aan het einde van elke week plant u zelf  een Skype afspraak in met mij om uitleg te krijgen over de modules, de voortgang te bespreken en eventuele vragen en onduidelijkheden door te nemen.  

Persoonlijke toegangscode.

Na betaling van het studiegeld krijgt u een persoonlijke toegangscode om op het online leerpad in te loggen. Deze code is persoonlijk en vertrouwelijk. U vindt in de online studieomgeving tevens een agenda, waarop u een afspraak kan plannen voor een Skype gesprek.  Eventueel huiswerk dat u nagekeken wilt hebben kan via deze module ook naar mij worden gestuurd. 

Certificaat

Aan het einde van de 8 weken wordt er een examen online gezet waar u aan kan deelnemen. Bij voldoende resultaat, een 6 of hoger, bent u geslaagd en ontvangt u een certificaat voor beheersing van het " Core Business Grammar English".

 

Onderdelen in cursus

  • Spelling en Telwoorden - woordvolgorde
  • De tijden in het Engels
  • Lijdende vorm + kunnen/mogen/moeten
  • Voornaamwoorden
  • Landen en steden
  • Voorzetsels
  • Question tags + bezit en meervoud

Core Business Online English

Doelgroep van deze training zijn studenten in het Hoger Economisch onderwijs die Engels als lastig ervaren en daarbij een stuk persoonlijke extra training nodig hebben.

€ 595,00


Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541