Modules Logistics EnglishWaarom Logistics English?

Logistiek heeft altijd een internationaal tintje. Het Engels is er gewoon niet weg te denken uit de dagelijkse communicatie. Als u werkt in een transport- en logistieke omgeving, of als u er graag wilt gaan werken, dan moet u echt vertrouwd zijn met het typische vakjargon.
Heby u  basiskennis Engels en kent u in grote lijnen de logistieke woordenschat in het Nederlands? Dan is het maar een kleins stap om die woordenschat in het Engels aan te gaan leren. 

Persoonlijke begeleiding

Tijdens deze module kunt u wekelijks met mij een uur online afspreken om zo live begeleiding te krijgen bij de training. Deze persoonlijke begeleiding zit volledig bij de cursus inbegrepen en is mogelijk via Skype. Aan het einde van elke week plant u zelf een Skype afspraak in met mij om uitleg te krijgen over de modules, uw voortgang te bespreken en eventuele vragen en onduidelijkheden door te nemen.

Persoonlijke toegangscode

Na betaling van het studiegeld krijgt u een persoonlijke toegangscode om op je online leerpad in te loggen. Deze code is persoonlijk en vertrouwelijk. U vindt in de online studieomgeving tevens een agenda, waarop u een afspraak kan plannen met mij. Eventueel huiswerk dat u nagekeken wilt hebben kan via deze module ook naar Jet worden gestuurd. 

Certificaat

Aan het einde van de 8 weken wordt er een examen online gezet waar u aan kan deelnemen. Bij voldoende resultaat, een 6 of hoger, bent u geslaagd en ontvang u een certificaat voor beheersing van het Logistics Business English.

Les modules

  • Introduction to Logistic Business English
  • The supply chain
  • Relations with suppliers
  • Global sourcing and manufacturing
  • Transport and distribution
  • Inventory management
  • 'Greening' the supply chain

Logistics Business English

€ 595,00


Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541