Administrative English
Waarom administrative English?

Binnen het administratieve werk wordt steeds vaker Engels gevraagd. Of je nu als directie secretaresse, administrateur of juridisch medewerker aan de slag bent, deze online cursus helpt je de verschillende facetten van de Engelse taal in snel tempo eigen te maken. Denk hierbij aan telefoongesprekken, memo's opmaken, notulen schrijven en nog veel meer.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens deze module kun je wekelijks met je docent een uur online afspreken om zo live begeleiding te krijgen bij je training. Deze persoonlijke begeleiding zit volledig bij de cursus inbegrepen en is mogelijk via Skype. Aan het einde van elke week plan jezelf een skype afspraak in met mij om uitleg te krijgen over de modules, je voortgang te bespreken en eventuele vragen en onduidelijkheden door te nemen.

Persoonlijke toegangscode

Na betaling van het studiegeld krijg je een persoonlijke toegangscode om op je online leerpad in te loggen. Deze code is persoonlijk en vertrouwelijk. Je vindt in je online studieomgeving tevens een agenda, waarop je een afpsraak kan plannen met je docent. Eventueel huiswerk dat je nagekeken wilt hebben kan via deze module ook naar de docent worden gestuurd.

Certificaat

Aan het einde van de 8 weken wordt er een examen online gezet waar je aan kan deelnemen. Bij voldoende resultaat, een 6 of hoger, ben je geslaagd en ontvang je een certificaat voor beheersing van het Administrative Business English.

Administrative English

€ 495,00


Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541