Hello...I am Jet

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken. Ik werk dus ook graag met u!
Hieronder kunt u kiezen welk merk het beste bij je past. Mijn trainingen in Nederland, of de groepstrainingen in Londen. 

www.engelsmetjet.nl

Vanuit mijn voorliefde voor de Engelse taal ben ik in 2016 Engels met Jet begonnen. Vanuit mijn kantoor in het centrum van Deventer organiseer ik groepstrainingen voor bedrijven en particulieren. Samen met een aantal enthousiaste (near) native docenten werken wij aan een professioneel product. 
U kunt bij ons terecht voor privĂ© trainingen als particulier maar ook als bedrijf. Met welk doel u ook Engels wilt leren spreken/schrijven, wij helpen je graag om een betere gebruiker van de Engelse taal te worden. Alle trainingen van Engels met Jet worden gegeven vanuit het kantoor in Deventer, maar kunnen ook als in-house trainingen worden ingezet. 

www.2speakup.com

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken. Vanuit een culturele gedacht in zakelijke communicatie heb ik de methode ' True Colours of Doing Business' ontwikkeld. Deze methode helpt iedereen in het bedrijfsleven met het erkennen van culturele verschillen in communicatie. Door Zakelijk Engels als tool in te zetten, leert u effectief te communiceren met uw zakenpartners, medewerkers en managers. 

Alle trainingen van 2SpeakUp duren vier volle dagen en worden gegeven in het centrum van Londen.