4-daagse masterclass Business English in Oxford


Business English is hét specialisme binnen de Engelse taal.

Onder begeleiding van Jet Waanders en Marijke Overdorp, die zowel Business English coaches als docenten zijn, ga je kijken hoe jij je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Business English verder kunt vormgeven. Zakelijk Engels is hét specialistische gebied in de Engelse taal, wat nuttig is voor iedereen die hierbij betrokken is. Hoe meer u weet over deze Engelse specialiteit, des te krachtiger kunt u zich profileren in uw team, organisatie en het bedrijfsleven.

 

Aangevuld met voorbeelden vanuit je eigen praktijk situaties word je getriggerd en gecoacht door Leanne McCabe, native speaker uit Liverpool, die met haar komische, karakteristieke en zakelijke teksten je tot het uiterste zal testen. Tijdens leerzame interactieve casussen zal je het geleerde van die dag direct in de praktijk brengen. Als trainings acteur weet Leanne de juiste toon te zetten om uit te halen wat al langere tijd in je zat.

 


4-daagse masterclass in Oxford Engeland

 

Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf kunt neerzetten in je team, de organisatie, in de wereld. Wat mag jij nog ontwikkelen in de Engelse taal  om je ‘verborgen’ potentieel te ontdekken en in te zetten? In deze Masterclass ‘Business English' nemen Jet Waanders en Marijke Overdorp je mee naar Oxford waar je wordt ondergedompeld in de wereld van het Business Engels.

 

Het is geen verander-programma

 

Tijdens deze masterclass gaat het niet om jou te willen veranderen, want de kern van wie jij bent is juist belangrijk en die willen we ook behouden. In wezen gaan we kijken naar welke stijl van het Business English past bij wie jij bent. We laten je verschillende gebruiken van het Engels zien, woordgebruik, presenteren in het Engels en het voeren van zakelijke gesprekken op elk niveau. Door 'letterlijk' een spiegel voor te houden kun je dieper gelegen denkbeelden beschouwen en ervaren wat het je oplevert als je de onbelichte kanten van van de Engelse taal in een ander daglicht ziet. Hierdoor leer je meer van je eigen potentieel in te zetten wat uiteindelijk leidt tot meer omzet.

Niet perfect, maar wel compleet is ons motto!

Het is een illusie om te denken dat je in 4 dagen perfect Engels spreekt, dat is ook niet ons doel, wij willen van jou een complete gebruiker van het Business English maken. Wanneer je daarvoor open staat, is deze Masterclass echt iets voor jou. Er vinden wel degelijk veranderingen plaats in je gedrag en hoe jij je voelt wanneer je voor die grote Engelse opdracht staat. In deze masterclass leer je vooral dat jij iets laat zien wat al langere tijd in je zat! 

Wanneer?

23 t/m 26 maart 2020

Waar?

Oxford U.K.

Prijs?

€ 2495,00*Meer informatie of boeken? Mail naar jet.waanders@engelsmetjet.nl of bel naar +31 (0) 646926541


* Exclusief B.T.W.


Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541