Individuele trainingen Zakelijk Engels

Deze trainingen worden 1 op 1 gegeven in het kantoor aan de Keizerstraat 21 te Deventer of op locatie naar keuze.
Dag en tijdstip kan in overleg met Jet!

English reading

Zakelijk communiceren

Tijdens de training zakelijke communiceren in het Engels richten wij ons voornamelijk op netwerken, onderhandelen, presenteren en bedrijfsjargon. Je zal al snel merken dat bepaalde aangeleerde woordkeuzes lang niet altijd de lading van de boodschap dekken. Wij helpen je hier snel vanaf!

Duur: 40 uur
prijs: € 2995,00 p.p

English Writing

Correspondentie training

De correspondentie training houdt zich naast het spreken in het Engels voornamelijk bezig met het schrijven van emails, rapporten, verslagen en notulen. Deze training zou onder andere zeer geschikt zijn voor professionals die op alle facetten van de Engelse taal gericht zijn.

Duur: 32 uur 
prijs: € 2495,00 p.p.

English for medicine

Medisch Engels

Voor een taaltraining Engels voor medisch specialisten en verpleegkundigen ga je naar Jet. Met een team van afgestudeerde Medisch Engelse taaltrainers biedt Jet een compleet pakket aan Engelse vaardigheden voor medisch personeel. De trainingen kunnen op locatie gegeven worden, maar ook op het kantoor in Deventer.

Duur: 40 uur
prijs : € 2995,00

Legal English Courses

Juridisch Engels

Wilt u uw skills aanscherpen? Volg dan een Juridische Vaardigheidstraining in het Engels. Door 1 op 1 met de trainer te gaan zitten zal je snel merken dat je in het Engels snel scherper kan handelen, zelfverzekerder wordt en zodoende de doelen bereikt die je wil bereiken.


Duur: 45 uur
Prijs: € 3195,00