Engels met Jet in Deventer


 

 

 

 

Tijdens deze trainingen kunt u prive 1 op 1 met de docent uw Engels naar een hoger level brengen. U leert zo snel en eenvoudig de fijne kneepjes van de Engelse taal.

 

U kunt kiezen uit verschillende  niveaus. Wanneer u eerst wilt weten welk niveau u heeft kunt u hieronder onze Engelse test maken. Aan de hand van die score bepalen wij op welk niveau de cursus zou kunnen aanvangen.

 

ONLINE TEST

 

 

A2 Confidence course

Aan de hand van specifieke thema's zullen wij je helpen de spreekvaardigheid naar een hoger level te brengen. Hierbij moet je denken aan dagelijkse thema's als het nieuws, het weer en verkeer, scholing, werk en het nieuws. 

 
locatie    : Deventer of in overleg

kosten    : € 350,00 (inclusief materiaal en certificaat)
10 lessen van 1,5 uur

 

B1 Intermediate course

Aan de hand van dagelijkse thema's ga je de Engelse taal in praktijk brengen. De cursus is erop gericht om de taalvaardigheid te bevorderen, vocabulaire naar een hoger level te brengen en gericht gesprekken kunnen voeren. Ook een goede cursus als In-Company voor bedrijven


Locatie  : Deventer of in overleg

Kosten  : € 350,00
10 lessen van 1,5 uur

B2 Upper intermediate course

Aan de hand van thema's zoals economie, landschap, natuur en cultuur brengen wij de Engelse taal in de praktijk. Deze cursus is erop gericht om de taalvaardigheid te bevorderen, vocabulaire uit te breiden en uw Engels naar een advanced level te brengen.

 

Locatie: Deventer of in overleg
Kosten: € 425,00
10 lessen van 1,5 uur

C1 Advanced course I

De taalcursus Engels Advanced 1 is geschikt voor cursisten met een gevorderde kennis van de Engelse taal. U dient al een gesprek te kunnen voeren zonder te lang na te denken over het formuleren van een reactie, en teksten over veel verschillende onderwerpen te kunnen lezen. Deze cursus richt zich op lezen, schrijven, spreken en luisteren. Als onderdeel hiervan worden ook grammatica en vocabulaire behandeld.

 

Locatie: Deventer of in overleg

Kosten: € 450,00

10 lessen van 1,5 uurBedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Rijsterborgherweg 24 
Deventer - The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541