Engels leren praten

Tijdens mijn conversatie cursussen kun je echt Engels leren praten. Of je nu kiest voor een privé training of gaat voor de gezellige groepslessen, er is voor iedereen een passende conversatie cursus Engels. Mijn trainingen zijn absoluut een aanrader voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil krijgen in de Engelse taal om zodoende goed zelfredzaam te zijn. Of dit nu is op een camping in het buitenland of voor dat telefoontje dat je dagelijks voert op je werk, iedereen kan Engels leren!

seizoen 2018/2019


Skype lessen

Lessen op afstand zijn altijd mogelijk. Via Skype maken we kennis met elkaar en spreken af met welk doel jij je Engels wilt opschroeven. Vervolgens plannen we daarna de eerste Skype-les. Deze lessen duren 1 uur en kunnen op elk gewenst niveau.


locatie: n.v.t.
Kosten: € 275,00 10 lessen van 1 uur
datum : elke gewenste startdatum

A1 Starters Course

Het doel van de A1 cursus is om de spreekdrempel over te komen. Dit doen wij door de taalvaardigheid te vergroten. Hierbij moet je denken aan het groeien van je woordenschat, het leren maken van zinnen en eenvoudig conversaties beginnen.  Leer snel door één op één met je docent de lesstof door te nemen. 

 

locatie  : Elke gewenste locatie in overleg
kosten  : € 275,00 p.p. 10 lessen 1,5 uur
datum   : in overleg met docent

 

** maximaal 2 personen starten op elk gewenst moment per jaar!

     meer informatie? Mail naar cursus@engelsmetjet.nl

A2 Elementary course

Aan de hand van specifieke thema's zullen wij je helpen de spreekvaardigheid naar een hoger level te brengen. Hierbij moet je denken aan dagelijkse thema's als het nieuws, het weer en verkeer, scholing, werk en het nieuws.  Door één op één  met je docent de stof door te nemen kun je zelf aangeven waar je het over wilt hebben en wordt er vooral gewerkt op jouw eigen tempo!

 

locatie  : Elke gewenste locatie in overleg.
kosten  : € 275,00 p.p. 10 lessen 1,5 uur
datum   : in overleg met docent

 

 **maximaal 2 personen starten op elk gewenst moment per jaar!

     Meer informatie? Mail naar cursus@engelsmetjet. nl

 

B1 pre- intermediate course

Aan de hand van dagelijkse thema's ga je de Engelse taal in praktijk brengen. De cursus is erop gericht om de taalvaardigheid te bevorderen, vocabulaire naar een hoger level te brengen en gericht gesprekken kunnen voeren.  Deze cursus is ook uitermate geschikt voor bedrijven waarvan werknemers een spoedcursus nodig hebben. 

 

Locatie  : Elke gewenste locatie in overleg!
kosten   : € 295,00 p.p. 10 lessen 1,5 uur
datum   : in overleg met docent

 

** maximaal 2 personen starten op elk gewenst moment per jaar!
     Meer informatie? Mail naar cursus@engelsmetjet.nl


Business English

Aan de hand van werkgerelateerde thema's ga je de Engelse taal in praktijk brengen. De cursus is erop gericht om de taalvaardigheid te bevorderen, vocabulaire naar een hoger level te brengen en gericht gesprekken kunnen voeren. Zijn er meerdere werknemers binnen uw bedrijf die Engels moet kunnen? Kijk dan eens bij Incompany Trainingen.

 

Locatie  : Elke gewenste locatie in overleg!
kosten   : € 425,00 p.p. 10 lessen 1 uur
datum   : in overleg met docent

 

** maximaal 2 personen starten op elk gewenst moment per jaar!
     Meer informatie? Mail naar cursus@engelsmetjet.nl

Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541