Taal coaching Engels

Begeleiding op maat

Jouw drukke management functie belet je om op vaste tijden een cursus Engels te volgen, maar je wilt wel heel graag je Engelse vaardigheden naar een hoger level brengen? Dan is de Taal coaching Engels van Jet echt iets voor jou! We houden flexibele sessies waarvan we de inhoud aanpassen op jouw specifieke wensen!


Voor wie is de cursus geschikt?

Deze taalcoach Engels training is speciaal door mij ontwikkeld voor directieleden, managers en bestuurders. Er is geen specifiek startniveua vereist omdat we in het intake gesprek al kijken op welk niveau je nu bent en wat je uiteindelijk wilt bereiken. N.a.v. ons intake gesprek stippelen we samen een route uit en kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt!


Inhoud van de training

Ik heb het programma zo samengesteld dat het precies past bij jouw niveau. Daarvoor is geen vast tijdpad, die stellen wij samen vast. Het einddoel moet erop gericht zijn dat je uiteindelijk zelf tevreden bent met jouw niveau van spreken, schrijven en luisteren, zodat je eenvoudig overschakelt van het Nederlands naar het Engels.

 

Deze flexibele manier van trainen is uitermate geschikt voor druk bezette managers en directeuren of bestuurders. Jij bepaalt het aantal sessie en op welk moment in de week je samen met je coach wilt gaan zitten. Zo oefen je precies de dingen die jij lastig vindt met een native speaker Engels.


Direct een intake regelen?


Locatie

De Coaching voor professionals vindt in heel Nederland plaats. Over het algemeen zal dit bij u op kantoor zijn, of een locatie die in overleg met elkaar is afgesproken. 

Groepstraining

Deze coaching voor Professionals is NIET in groepsverband te boeken. Dan verwijs ik u naar het aanbod van mijn incompany-trainingen!

Start datum

Vanwege de flexibiliteit van deze management trainingen is de start datum altijd in overleg af te stemmen met uw Engelse taal Coach.

kosten

Losse training  € 125,- per uur

8-uur training   € 895,- totaal

16-uur training € 1495,- totaal
24-uur training € 2250,- totaal

 

** alle bedragen zijn excl. btw en per persoonBedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541