"...i am Jet"

Jouw persoonlijke Business English coach voor het krijgen van meer vaardigheden in de Engelse taal


 

 

Mijn voorliefde voor de Engelse taal en het land gaan jaren terug. Als klein kind tekende ik altijd de contouren van de Britse eilanden en droomde ik ervan om in Londen te wonen. Na mijn middelbare school heb ik toerisme gestudeerd, maar de Engelse taal bleef trekken. Ik heb mij om laten scholen tot docent Engels. Ondertussen ben ik na jarenlang voor de klas te hebben gestaan in het voortgezet onderwijs, overgestapt naar het bedrijfsleven. Een wijze keus!

 

Door zakenmensen goede Engelse vaardigheden bij te brengen, verbind ik Nederlandse ondernemers met het buitenland. Als gediplomeerd Business English coach ben ik ervan overtuigd, dat een goede kennis van het Business English een meerwaarde is voor de persoon, het bedrijf en de groei van de omzet. Het verbaast mij dan ook dat ik nog steeds zakenmensen tegenkom die met hun middelbare school Engels aan de onderhandelingstafel gaan zitten en belangrijke zakelijke beslissingen nemen. 

 

Meerdere bedrijven en instellingen hebben al " Engels met Jet ' gevolgd en op hoog niveau met mij samengewerkt. Dit gebeurt op locatie bij het bedrijf, in het buitenland en vanaf 2019 ben ik ook zakelijk online bereikbaar. Ik zorg dat je wordt aangemoedigd, ik daag je uit je oude gewoontes achter je te laten en vooral je slechte woordkeuze te verbeteren, zodat je nooit meer geintimideerd hoeft te zijn tijdens een Engelse bespreking. 

 

Opleidingen:

  • Bachelor's degree English Culture and History
  • University of Cambridge Business Language teaching
  • Tolk/Vertaler Engels
  • Certificate Cross Cultural Communication
  • Conflict resolution & mediation
  • UVA Linguistic Anthropology

Bedrijven die al samenwerken met Jet zijn o.a.


Engels met Jet
Keizerstraat 21

7411 HD Deventer
- The Netherlands-

kvk 55052282
06-46926541